Handel hos FRENGE BROCANTE & LE RENARD – BELLEVUE VINTAGE

Varer som købes i vores webshop er ved check ud og betaling inkluderet moms og fragtomkostninger, som beregnes efter modtagers bopæl og varens art og vægt.

Der kan betales med en række betalingskort ved check-ud, håndteringen sker via vores Gateway hos Quickpay.dk. Vores betalingsindløser er Clearhouse.dk. Der kan aftales anden betaling via f. eks. bankoverførsel eller brug af Mobilepay.

Alt handel og personlige oplysninger på webstedet beskyttes af kryptering via SSL sikkerhedscertifikat.

Fortrydelsesret

Hvis du køber via hjemmesiden har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, og du har ret til at få dit fulde beløb tilbage. Varer der er købt i showroomet, er der dog ingen bytteservice på.

Ønsker du at returnere en vare, som du har købt via hjemmesiden, skal du selv betale fragtomkostningerne.

Det er vigtigt at varen returneres i samme stand som da du modtog den. Dvs. at varen skal pakkes forsvarligt ind i emballage. Hvis vi modtager en vare der er i stykker og den ikke er mulig at sælge igen, kan købet ikke fortrydes. Derudover skal du oplyse os at pakken er på vej.

 

Reklamationsret

Ifølge loven har du som forbruger 2 års reklamationsret, dette omfatter også brugte vare.

Hvis du ønsker at reklamere på en vare du har købt hos os, bør du være opmærksom på at varen kan være 100 år gammel og standen vil naturligvis afspejle dette.

Der vil som oftest kunne forekomme ormehuller, slitage, samt div. skævheder. Man bør derfor have møblets alder taget i betragtning inden der reklameres. Gamle møbler kan ikke have nye møblers stand..

Når du reklamerer på en vare, er det vigtigt at varen ikke er i stykker på grund af forkert ibrugtagning eller almindelig håndtering.

 

Omkring brugtvarer og moms på disse

Alle brugte varer er solgt efter reglerne for brugte varer, jfr momslovens § 17. Køber kan derfor ikke fratrække moms. Dette gælder også brugte varer importeret f.ex. fra Frankrig. Nye varer sælges med gældende momssats, pt 25 %. Det fremgår af faktura eller kassebon hvorvidt varen er tillagt moms. Der skal altid betales moms af fragten.

 

Kontakt os, hvis du ønsker at reklamere.